Tortillawraps met kip en sla

27-03-2014 13:33
  • voor 4 porties

  • bereidingsduur: 10 tot 20 minuten

 

Ingrediënten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bereidingswijze

Snijd de paprika in dunne reepjes en de ui in ringen. 
Maak de kipfilet schoon en snijd deze in dunne reepjes. Kruid de kip met de pittige kipkruiden naar smaak.
Meng de creme fraiche, de yogonaise en de gyroskruiden, paprikapoeder, peper en zout tot een homogene smeerbare massa. 
Verwarm 3 eetlepels olie in de wok en roerbak de kipreepjes tot ze gaar zijn. 
Verwarm intussen de tortilla's in de magnetron gedurende 2 minuten. 
Besmeer de tortilla's met het creme fraiche mengesel, leg er de kipreepjes op, vul aan met sla, ui, paprika en doe er wat chilisaus en tabasco (naar smaak) op. Rol de wrap op en smullen maar.
 

Serveersuggesties

Door de onderkant van de wrap in alluminiumfolie te rollen kun je hem afhappen en voorkom je lekken. Kan ook met mes en viork gegeten worden, natuurlijk.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tortillawraps met kip en sla recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. 

 

—————

Terug